sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Cine-i Puya?!

Ce-i cu febra asta cu Puya?Nu inteleg.E la fel ca manelarii.Ipocrit si spilcuit care crede ca daca spune lucruri urate despre oameni nu tocmai de laudat, e super ciumeg.Ahh...Si fraierii il asculta si traiesc pe muzica lui.Voi nu vedeti cat e de plin de el?De obcei e nebun, dar are momente de luciditate cand e doar cretin, prost si inofensiv.Asa ca-l putem bate.Cand o ia razna, probabil plange.
Nu pot sa cred ca injoseste Romania cand noi defapt stim cat e de injosita, dar, el e la fel.Exact la fel ca toti romanii.Cred ca se simte constrans de faptul ca noi suntem ratati, el e la fel de ratat doar ca nu-i e rusine s-o spuna.Indubitabil.
Hmmm...Cred ca-l stimez pentru asta.
Ah...Cum o cheama pe sor-sa lu' George Hora?In fine...Deci tipei aleia nu i-a spus nimeni ca inainte sa faci ca maimuta in fata camerei de filmat incercand din rasputeri sa nimeresti engleza, trebuie macar sa invete s-o pronunte frumos, daca nu corect.
Ah...Si nu-i sta bine cu bretonul prins sus.Arata de parca ar avea o prajitura urata in cap."I can change the world"...You can change my shit!Daca i te alaturi compozitiei.Va fi un shit mai nasol decat inainte.
Daca Michael Jackson nu a schimbat lumea, credeti ca un 'inteligent' shmecherash care in timpul liber fumeaza iarba si injura oamenii pe strada va putea?
Ma...n-am nimic personal cu el, doar ca nu-l suport.
Stii cui ii place foarte tare piesa?Surorii mele [care are 2 ani si 7 luni].Ii place pentru ca inca nu stie nimic despre nimic.Cred ca-i place ritmul.Dar ea canta de-odata cu ei refrenul.Saraca...Cand va creste si ii voi explica cat i-a placut ei piesa va rade cu spume.
In fine...hai sa nu ne mai ambalam...Fac pariu pe 20 de lei ca in maxim 2 ani, Puya e dat uitarii. Esti jmecher, ba!!

E penal cand zice 'Senza-ti-o-nal!!'


Daca eu ma cred desteapta, incearca sa fi mai bun ca mine si sa fiiiiiiiii destept!!

14 comentarii:

  1. acum cativa ani canta despre baietasii aia care prefera sa cante in engleza si romana... si radea de ei... acum... uite cine a ajus de rasul lumii... defapt... toti cocalarii il asculta... oare ce sa insemne asta?

    =AQVIL

    RăspundețiȘtergere
  2. Kill them all!...Chiel retardat cocalar cu un ciorap pe cap!

    \m/

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))
    Mai anonimii...Semnati-va sau puneti-va nnickname-ul.:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mdaa.. nu zic ca Puya ar fi smecher sau 'ciumeg' cum zici tu .. dar nu sunt in totalitate de acord cu tine ... ma poate considera care cum vrea, manelista[desi nu sunt] & bla bla. I really don't care :))
    Cum zici tu, Romania chiar e de rahat, o fi si Puya de rahat ... dar e unul dintre cei care isi permit sa spuna lucrurilor pe nume..si unii chiar se 'desteapta' de la piesele lui...sunt convinsa ca daca ne-am apuca oricare din noi sa spunem, nu sa cantam, chestiile alea ne-ar asculta .. hmm.. nimeni?! da ! :D Asa ca o fi el penal, deloc senzational dar macar are tupeu si isi permite sa spuna lucrurile pe nume in fata intregii tarii :D

    Daaaamn ce filozofii am in mine, nu ma bagati in seama! :))
    LY Kris ! Sorry :)) :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Tu!Si eu spun lucrurilor pe nume doar ca pa blog!Deaia spun lucrurilor ca Pu[l]ya e un rateu!!!!
    Varzaaa...Adica..uita-te numa la cat de ipocrit a fost la faza cu cantatul pentru Balul Bobocilor.
    Mi-e scarba...Ma duc sa vars...



    ...bleach..[vars...]....



    Okay...ce naspa.
    Eu l-as bate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ok :D Si vrei sa incep eu sa t critic pentru ca tu spui lucrurilor pe nume pe blog? Nu, n-o s-o fac pentru ca-s parerile tale. Asa cum tu poti s-o faci pe blog, el o poate face in fatza unei tari intregi :D

    N-o lua greshit, nu-l admir, spuneam doar ca nu-s de acord in totalitate cu ce ai scris :))

    Rateu, rateu da` ce de bani areee, bata-l :))
    Fara bataie Pis` :))
    :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Te bat, tu.
    Nu-l suport.Si e si urat.
    Fac pariu ca nici macar nu-si face patu' dimineata!

    Ca-l fac tarfele pentru el..=))

    RăspundețiȘtergere
  8. puya spune lucrurilor pe nume? :| sa fim seriosi... daca puya face asta ce sa zicem de cei underground ( cum a fost si el odata ) sau parazitii si altii care intr`adevar spun lucrurilor pe nume nu cu perdea sau doar ce vrea lumea sa auda cum face puya ... e prea spart pentru secolul asta ....

    AqvIL !

    RăspundețiȘtergere
  9. frate...:))) faci pariu pe 20 de lei pt ca nici tu nu crezi ce zici.....:)) daca vrei sa vb ia id meu ada_adina212

    RăspundețiȘtergere
  10. Am o denumire pt astia, care include si manelarii: CocaStyle, CocaMuzic :))De la cocalar, bineinteles.

    RăspundețiȘtergere