miercuri, 14 iulie 2010

Ignoranti.

E destul de urat cand oamenii vad doar raul, doar jumatatea goala a paharului.Binenteles ca ti-o arunca in cap zi de zi, ca sa stii sigur ce ai facut, sau, ca nu esti bun la scoala, sau ca n-ai spalat vasele...sau orice altceva, dar nu le pasa de lucrurile celelalte, curatenia pe care ai facut-o in toata casa, dar vasele nu le-ai spalat pentru ca urasti sa speli vase.Nu vede nimeni ca desi am medii de 7, ai pe langa si multe premii pe care le-ai castigat la concursurile de arta.Nu intelege nimeni ca daca ai media 8 la romana, poate sa-ti placa inca romana, literatura, dar nu scrie nicaeri ca trebuie sa ai 10 pentru asta.Nu..binenteles...alea se uita usor, binenteles.Tot un nimeni esti, doar nu ai excelat la scoala.Ei bine, nu, nu totul se invarte in jurul scolii.Toata viata invatam, ca sa vina altii cu bani si sa ne puna mai prejos, pentru ca ei au ajuns unde sunt datorita parintilor banosi, restul care au cap...salut.Ca ce chestie sa te chinui, cand oricum, vor venii altii si-ti vor lua locul.Ei au avut noroc.Tu n-ai.
Sunt satula...credeam ca odata cu sfarsitul scolii, clasa a 12-a, se termina cacatul, dar se pare ca abia incepe.Cei care nu s-au interesat cum imi merge scoala pana acum, dintr-o data ii intereseaza de ce am 9.50 la purtare in clasa a 9-a.Apropo...habar n-am de ce.:-?
Cum sa trec peste toate astea mai repede...?

4 comentarii:

  1. pai... sa stii ca si la mine e aceeasi problema... esti la facultate fara taxa... si tot nu esti de ajuns... eu inteleg prin ce treci... daca ai stii ce am patit si eu la admitere...


    -AqvIL
    alaturi de tine :D

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.youtube.com/watch?v=vj3dDjL4p98

    Poate te ajuta melodia, Cristina :).

    RăspundețiȘtergere
  3. niciodata, in ochii altora, ce faci nu va fi bine facut in totalitate. tot timpul se va gasi cineva mai rasarit care sa vada o greseala( de parca el/ea ar fi perfect/a). intrebarea ramane aceasta: esti fericita de tine asa cum esti? premiile la arta( par sa conteze mult pt tine) te fac mai fericita decat scl? conteaza mai mult pt tine si te fac sa te simti implinita? daca da, atunci e ok, lasa pe altii sa vb degeaba. poate ei sunt super oameni si exceleaza in tot ce fac, numai ca tin asta ascuns, ca sunt modesti. mai stii? daca te simti implinita cu ce esti, esti tu, deci esti mai om ca altii care se tot inclina dupa criticiile altora dar nici nu ajung la un final( e bine sa iei seama la critici, nu spun nu, dar nu chiar asa incat sa te lasi condusa de ele numai ca sa fi pe placul tuturor iar pe tine insati te urasti)

    RăspundețiȘtergere
  4. L'école représente juste 10/100 de ta vie, c'est juste un premier pas vers le chemin de la société...

    RăspundețiȘtergere