vineri, 14 ianuarie 2011

Zile de nastere.

De curand a fost ziua mea si ca de obicei, oamenii sunt prosti si ma scot din sarite. Vrei sa stii cateva motive pentr care lumea n-ar trebui sa stie ca e ziua ta?
1. Romanul tipic, tzaran, iar cand zic tzaran nu ma refer la omul harnic de la tzara, ma refer la cu totul altceva, in loc sa iti spuna din suflet 'La Multi Ani!' sau mai bine sa taca dracu' din gura, iti baga cate o prostie gen 'Cand dai de beut?' sau 'Waaa...tre sa futem o beute!'...'Faci cinste?!?!?'...Si tu, fraier si prost pentru ca de asta esti roman si deaia te joaca basescu pe degete, zici 'Sigur, cum sa nu?E ziua mea, fac cinste'.Pentru ca ma-ta te-a facut prost sa dai la tot poporul de baut.Poporul care pe parcursul anului il doare la bascheti de tine, iar cand ii suna la doispe noaptea telefonul anuntandu-l ca e ziua la nu stiu care, suna si tipu' sarbatorit, tre' sa faca cinste.De ce? Pentru ca romanul este prost. De ce sa dau de baut la toata lumea de ziua mea? E ziua mea, ar trebui sa mi se faca mie cadouri si sa fie ziua mea speciala, mai ales daca fac 14-18-20 de ani. Nu vreau sa fiu pedepsita sa imbat pupincuristi pentru ca e ziua mea! Cam asta e parerea mea despre asta, daca tie iti place sa te rupi si sa iti cheltui banii pe alcool si porcarii, bani pe care nu-i ai, fa-o.Nimeni n-o sa te opreasca, dar esti cam fraier.
2. Primesti cadouri pe care te simti obligat sa le faci inapoi la randul tau, ca altfel esti vorbit pe la spate si e cam nasol, nu? Asta fac in general femeile. Si binenteles ca mereu se intereseaza de pret ca sa vada daca valorezi ceva pentru ele. Mai bine ii faci cadoul ala pentru ca asa simti tu si nu pentru ca te simti dator.
3. Niciodata nu primesti ce ti-ai dorit de ziua ta. Bine...asta nu si daca ma-ta cu tac-tu nu lucreaza pe cine stie unde si ai o gramada de bani. Sunt o groaza de mucosi de 18 ani cu masini scumpe, cadorisite de la parinti. Se scumpeste benzina!! Sa vedem, se lasa si de fumat sa-si permita o tura pe centru intr-un oras mort unde nu te baga nimeni in seama?Sunteti patetici, ma.
4. Mesajele interminabile incepand de la 00:00 pana la 00:00 a doua zi. Iti vine sa-ti arunci telefonul pe geam. Nimeni nu te suna, toti dau mesaje ca-i mai ieftin si doar de ce sa cheltuie bani pe tine? E doar ziua ta si e ca oricare alta! Cat imi place sa nu se intample nimic de ziua mea! Toti asteapta sa se creada printese/ printi de ziua lor. Eu vreau sa dorm sau sa primesc o ciocolata.De obicei am draci de ziua mea ca imbatranesc si ma gandesc unde dracu' mi s-au dus copilariile?!
5. Uita de tine persoana/ persoanele care tu chiar credeai ca insemni ceva pentru ele. Apropo, asta-mi aminteste sa trimit un mail.
Nu-mi plac petrecerile, zilele de nastere, chefurile unde toata lumea se fataie pe muzica proasta gen o manea sau Inna, care cred ca-s aceleasi cacaturi. Am devenit antisociala si as vrea sa impusc cativa unguri. Dar pe unii ii iubesc.
Noapte buna, pe mine ma doare capu'.